Frakt och leverans

Vi fraktar enbart inom Sverige i dagsläget från vårt lager i Värnamo.

Frakt inom Sverige med DHL/Postnord:
1-3 arbetsdagar, 79 kr (Fri frakt över 599:-)

Orderstatus:
Så snart din beställning lämnar vårt lager får du en bekräftelse via e-post eller sms med ditt spårningsnummer och en länk för att spåra din beställning.

Byten:
Om du vill byta en vara, vänligen returnera den inom 14 dagar och lägg en ny beställning. Om du vill returnera en vara, gör det i samma skick som produkten skickades till dig.

Returer:
Placera den oanvända produkten med etikett i dess förpackning och använd sedan lådan som du fick din beställning i.

Reklamationer:
Vid skadade eller felaktiga produkter måste informeras till oss senast 10 dagar från att paketet  hämtats upp. Beskriv felet noggrant och vilken åtgärd som önskas. 

Returpolicy:
Alla produkter som du returnerar måste returneras inom 14 dagar efter leveransen. Alla produkter måste returneras i ursprungligt skick och i originalförpackningen med etiketter. Se till att paketet är väl förseglade för att undvika skador under leverans. Returfrakten betalas av köparen. Återbetalning sker till samma konto som du använde när du betalade.

Ej upphämtade paket:
Paket som ej hämtats upp och returneras till oss kommer vi att debitera köparen 300SEK för paket och 499SEK för skrymmande sändningar extra.

Rulla till toppen

Werna sportfiske finns på Västbovägen 56A, 331 53 Värnamo.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer här.