30%

Rea!

Pig Shad 23cm

Artikelnr: 1ee559311320 Kategorier: , , Etikett

Det ursprungliga priset var: 149 kr.Det nuvarande priset är: 104 kr.

Köp nu och betala senare med

Pig Shad – Det Ultimata Gäddbetet

 

Upptäck Pig Shad, det perfekta valet för alla gäddfiskare som söker ett högkvalitativt och effektivt gummibete. Pig Shad har blivit ett populärt val bland både proffs och fritidsfiskare tack vare sin unika design och otroliga rörelse i vattnet. Det här betet är utvecklat för att efterlikna en stressad betesfisk, vilket gör det oemotståndligt för stora predatorer som gädda.

Varför välja Pig Shad?

  • Realistisk gång i vattnet: Den mjuka kroppen och den breda paddelstjärten ger Pig Shad en naturlig och lockande simrörelse som snabbt fångar gäddans uppmärksamhet.
  • Tåligt material: Tillverkat av slitstarkt gummi som står emot gäddans vassa tänder, vilket ger dig fler hugg per bete.
  • Mångsidighet: Pig Shad kan riggas på olika sätt, både med shallowskruv för grunt fiske eller jiggskalle för djupare vatten. Perfekt för fiske året runt, oavsett vattentemperatur.

Finns i flera färger som är anpassade efter olika ljusförhållanden och vattentyper, från klara vatten till grumliga miljöer. Oavsett om du fiskar i sjöar, åar eller längs kusten, kommer Pig Shad att leverera.

Med Pig Shad i din fiskelåda ökar du chanserna till att landa stor gädda – varje gång du kastar!

Se även dessa produkter:

Rulla till toppen

Werna sportfiske finns på Västbovägen 56A, 331 53 Värnamo.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer här.